Wauw, dag 8 (en neen, het ‘ochtendmens’ zijn is toch niet voor mij weggelegd). Mijn allerlaatste dag is aangebroken en ben aan de ene kant wel opgelucht dat ik terug wat vrije tijd heb maar ook wel triest. Het was een superleuke stage met een heel vriendelijke stagementor die alle vertrouwen in mijn handen legde. Dit heeft mij dan ook geleerd hoe ik moet omgaan met stress op een positieve manier. Maar goed, wat heb ik gedaan op dag 8?

Na enkele mails en berichten te hebben beantwoord ben ik weer aan de slag gegaan met de Guide. De allerlaaste loodjes wegen het zwaarst maar het is me dan eindelijk gelukt om het af te hebben. Benieuwd naar het resultaat? Die ga ik nog eventjes geheimhouden tot aan de expo. Ik heb er bloed, zweet maar gelukkig geen tranen voor moeten laten maar zeer trots op het resultaat! Een mooie afsluiter van deze inloopstage.

In een allerlaatste blogpost ga ik al mijn bevinden neer typen maar voor nu zal dit de laatste ‘internship diary’ zijn.