Dag 6. Het einde komt in zicht. Tot nu toe verloopt alles volgens plan. Ik leer werken in een bedrijf met echte klanten en snuif zo alle ervaringen op. Ik ontwikkel mezelf ook steeds meer, er komt veel bij kijken tijdens een stage maar je kan het niet beter leren dan er zelf in te zitten.

Wat stond er vandaag op de planning? Nog meer designing, e-mails beantwoorden en content maken voor alle sociale media platformen. Maar naast al het werk achter mijn laptop gingen we vandaag ook een beetje werken aan het interieur. De zaak heeft een opfris beurt nodig. Mijn stagementor vroeg of ik enkele ideeën had om de boel wat op te fleuren. Hierbij gingen we brainstormen en kwamens we op enkele toffe ideeën die ik dan achteraf allemaal in een document heb geplaatst met de nodige afbeeldingen als inspiratie. Dit was leuk om te doen en heb hierdoor weer mijn creativiteit kunnen benutten. Hetgene wat ik zo tof vind tijdens deze stage is de variëteit aan kleine jobs. Dat is ook zeker wat ik altijd nodig heb.

De zesde werkdag is alweer voorbij. Dag 7, ik ben er klaar voor!