Hier ben ik weer. Nieuwe dag, maar steeds geen nieuwe inspiratie voor een toffe intro. Achja, als ik maar genoeg inspiratie heb op het werk!

Dag 5. Ik begin mijn weg al helemaal te vinden in het bedrijf. Heel toffe werksfeer en mooie kansen die ik elke dag weer mag ervaren. Vandaag op de planning? Heel veel research werk. Google was zeker mijn beste vriend vandaag! Mijn stage mentor heeft het idee om naast haar huidige website ook een webshop te openen om de wenkbrauw producten te verkopen. ‘Oké, Yasmine! Zoek maar hoe je hieraan begint, jij bent de baas van de webshop.’ Dit waren de woorden die mijn stagementor nog naar me riep voordat ze begon met haar volgende klantje. Daar zat ik dan. Hoe ging ik dit aanpakken. Er was maar 1 manier en dat ik Googlen en mensen contacteren. Hier kon ik wel een dagje mee verder.

En de werkdag was weer over. Super excited voor dag 6!