Dag 4. Je vraagt je misschien wel af of ik al een ochtendmens ben geworden? Wel, helaas nog steeds niet! Maar enthousiast was ik wel aangezien er een nieuwe werkdag voor me klaarstond.

Deze dag stond ‘Final cut pro X’ centraal. Ik hoor al sommige denken van wat voor Transformer is dit nu? No worries, het is geen enge Robot/Auto maar een video bewerkingsprogramma en laat ik daar nu eens heel goed in zijn (al zeg ik het zelf). Aangezien mijn stagementor deze dag een groot gaatje had in haar agenda konden we een video opnemen van hoe ze te werk gaat en die mocht ik dan helemaal editten en Instagram ready maken. Say no more! Meteen ging ik aan de slag.

Na een hele middag editten kwam ik, net voor het tijd was om naar huis te gaan, af met het videootje helemaal klaar om online te gooien. De juiste caption er bij en bam! Nieuwe content stond online voor Brows and Beauty!

Tijd om wat uit te rusten zodat werkdag 5 even vlot verloopt als vandaag!