Dag 3. Een mooie intro verzinnen voor mijn blogpost wordt steeds moeilijker aangezien die er elke keer hetzelfde uitziet (en ook omdat ik nog steeds geen ochtend mens ben).

Om toch wat variatie te creëren tijdens het werken, mocht ik vandaag aan een vacature werken. Brows and beauty is opzoek naar een ‘lash artist’. Wie zich hiervoor geroepen voelt, mag zeker de vacature bekijken waar ik aan heb gewerkt. Maar goed, genoeg over het promotionele gedeelte, laten we het hebben over mijn derde werkdag.

Weer kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Helemaal van nul begonnen, kwam ik op bovenstaande design terecht en mijn stage mentor was dan ook helemaal tevreden. De post moest dan natuurlijk nog live gaan en daar kwamen mijn sociale media kunsten wel goed van toepassing. Even diep zitten nadenken over een gepaste caption en hup, daar stond mijn design dan op alle sociale media kanalen.

De derde werkdag zat er dan alweer op. Laat dag 4 maar komen!