Nog helemaal uitgeput van dag 1 ging mijn wekker terug af in de vroege ochtend. Nu weet ik niet zeker of ik ooit een ochtendmens zal worden. Maargoed, helemaal klaar voor dag 2!

Aangekomen in het salon verliep alles stukken vlotter dan dag 1. Met nog genoeg werk aan de guide ging ik weer aan de slag. Beetje photoshop hier, enkele aanpassing in Illustrator en terug verder met Indesign. Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard op school kwamen nu helemaal van pas. Misschien was het uitstellen van mijn stage nu toch geen negatief ding meer in mijn ogen want nu kon ik me helemaal bewijzen met al mijn skills. Of ik dit ook zou kunnen enkele jaren terug? Neen. Soms leidt het leven je op een bepaalde manier voor een reden. Dat gevoel had ik hier dus ook bij.

Na enkele mails en berichten op social media te hebben beantwoord, was het einde weer in zicht. Heel bizar hoe snel de tijd vliegt wanneer je aan het werken bent. Helemaal voldaan ging ik weer richting mijn oude, vertrouwde bedje.