*tuut tuut tuut* het geluid van mijn wekker die afging deze ochtend.

Met mijn slaperig hoofd zocht ik de snooze knop maar opeens realiseerde ik me dat vandaag de allereerste dag was van mijn stage bij Brows and Beauty. Snel sprong ik uit mijn bed en begon me klaar te maken. De eerste dilemma’s begonnen zich al te vormen; wat wordt de outfit van de dag? Zal ik er netjes uitzien? Of nee, toch niet ik wil wel een goede indruk achterlaten maar ook niet te stijf overkomen. Oké, volgende optie..

En voor ik het wist, was mijn tijd bijna op. Haasten was nog de enige optie die ik over had. Hup hup hup, snel een koek in de mond en racen naar buiten. Want ja, te laat komen op je allereerste dag is nu niet de indruk die ik wil achterlaten.

Aangekomen in het salon waren de zenuwen nog wel aanwezig maar ik was zelfverzekerd dat ik het ging aankunnen vandaag. Na een korte kennismaking en een gezellige babbel, was ik al helemaal gerust gesteld. De dag kon beginnen!

Wat stond er op de planning van vandaag? Karolien had al enkele ideeën die ze wou uitwerken en met mijn grafische skills kwam dit perfect uit. Een ‘How to-Guide’ ontwerpen voor toekomstige opleidingen. Ja, dat komt zeker in orde! Daar kon ik me wel zoet mee houden de volledige werkdag.

Na heel wat getik op mijn laptop was het alweer tijd om af te sluiten. De guide was nog zeker niet af maar Karolien was al heel tevreden van wat ik had gerealiseerd. Het fijne aan dit hele verhaal? Het vertrouwen!

Na een lange maar productieve werkdag was ik helemaal ‘satisfied but tired’. Lekker mijn bedje in want morgen begint werkdag 2.